House Sa

Sachsenhausen, Waldeck
Foto © Christoph Hesse Architekten
Foto © Christoph Hesse Architekten
Foto © Christoph Hesse Architekten
Zeichnung © Christoph Hesse Architekten
Zeichnung © Christoph Hesse Architekten
Zeichnung © Christoph Hesse Architekten
Zeichnung © Christoph Hesse Architekten
Foto © Christoph Hesse Architekten
Architekten
Christoph Hesse Architekten
Standort
Sachsenhausen, Waldeck
Jahr
2017

Villa Saure was designed through the joint work between the clients and our office.They wanted a house to show their way of living, both all together and independently, therefore, the ground floor is a rectangular base able to show the solidity of the family. Here the inhabitants´ daylife activities take place in close connection with the surrounding nature.

Going up, the owners asked for more private and personal spaces on the first floor, enriched by a common area where they can work. Four different rooms are clearly defined on this level by a symmetrical composition of as many volumes that fly over the lower one.

The building is located at the intersection of two streets. Thanks to the position, it enjoys a wide view to the landscape, a close contact with the nature and a good natural lighting condition, the latter is further accentuated by the white colour and the brightness of the facades.

Dazugehörige Projekte

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazin

Andere Projekte von Christoph Hesse Architekten

Villa F
Titmaringhausen
Green Energy Facilty
Referinghausen
StrohTherme
Referinghausen
Between Tracks & Road
Korbach
Turmhaus
Bromskirchen
Raum der Stille
Korbach