Brooklyn Botanic Garden Visitor Center

Brooklyn, États-Unis
Photo © Albert Vecerka/Esto
Photo © Albert Vecerka/Esto
Photo © Albert Vecerka/Esto
Photo © Albert Vecerka/Esto
Architectes
WEISS / MANFREDI
Lieu
Brooklyn, États-Unis
Année
2012
Coût
1 million - 100 millions
Étages
1-5 étages

The new visitor center for New York City's Brooklyn Botanic Garden is conceived as an inhabitable topography defining a threshold between the city and the garden. To provoke curiosity and interest in the world-class collection, the new building will provide a legible point of arrival and orientation, an interface between garden and city, culture and cultivation.

The design of the visitor center is seen as a seamless extension of the landscape. Nested into an existing berm, the center is experienced as a three dimensional continuation of the garden path system, framing a series of views into and through the garden. Sited at Washington Avenue, the visitor center wanders from the city into the garden, providing clear orientation and access to the major precincts. The visitor center includes an orientation room, information lobby, gift shop, exhibition gallery, cafe, and an elliptical events space.

Projets liés

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Nouveau chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Autres projets de WEISS / MANFREDI

Olympic Sculpture Park
Seattle, États-Unis
Barnard College Diana Center
New York, États-Unis
Museum of the Earth
Ithaca, États-Unis
Smith College Campus Center
Northampton, États-Unis
Taekwando Park
Muju, Corée du Sud
International Retreat
verdant estate, États-Unis