Brooklyn Botanic Garden Visitor Center

Brooklyn, 美國
照片 © Albert Vecerka/Esto
照片 © Albert Vecerka/Esto
照片 © Albert Vecerka/Esto
照片 © Albert Vecerka/Esto
建筑师
WEISS / MANFREDI
位置
Brooklyn, 美國
年份
2012
费用
100万 - 1亿
楼层
1-5层

The new visitor center for New York City's Brooklyn Botanic Garden is conceived as an inhabitable topography defining a threshold between the city and the garden. To provoke curiosity and interest in the world-class collection, the new building will provide a legible point of arrival and orientation, an interface between garden and city, culture and cultivation.

The design of the visitor center is seen as a seamless extension of the landscape. Nested into an existing berm, the center is experienced as a three dimensional continuation of the garden path system, framing a series of views into and through the garden. Sited at Washington Avenue, the visitor center wanders from the city into the garden, providing clear orientation and access to the major precincts. The visitor center includes an orientation room, information lobby, gift shop, exhibition gallery, cafe, and an elliptical events space.

相关项目

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

杂志

以下出品方的其他项目 WEISS / MANFREDI

Olympic Sculpture Park
Seattle, 美國
Barnard College Diana Center
New York, 美國
Museum of the Earth
Ithaca, 美國
Smith College Campus Center
Northampton, 美國
Taekwando Park
Muju, South Korea
International Retreat
verdant estate, 美國