Brooklyn Botanic Garden Visitor Center

Brooklyn, USA
Photo © Albert Vecerka/Esto
Photo © Albert Vecerka/Esto
Photo © Albert Vecerka/Esto
Photo © Albert Vecerka/Esto
Arquitectos
WEISS / MANFREDI
Localização
Brooklyn, USA
Ano
2012
Custo
1M - 100M
Pisos
1-5 Stories

The new visitor center for New York City's Brooklyn Botanic Garden is conceived as an inhabitable topography defining a threshold between the city and the garden. To provoke curiosity and interest in the world-class collection, the new building will provide a legible point of arrival and orientation, an interface between garden and city, culture and cultivation.

The design of the visitor center is seen as a seamless extension of the landscape. Nested into an existing berm, the center is experienced as a three dimensional continuation of the garden path system, framing a series of views into and through the garden. Sited at Washington Avenue, the visitor center wanders from the city into the garden, providing clear orientation and access to the major precincts. The visitor center includes an orientation room, information lobby, gift shop, exhibition gallery, cafe, and an elliptical events space.

Projetos relacionados

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Revista

Outros projetos por WEISS / MANFREDI

Olympic Sculpture Park
Seattle, USA
Barnard College Diana Center
New York, USA
Museum of the Earth
Ithaca, USA
Smith College Campus Center
Northampton, USA
Taekwando Park
Muju, South Korea
International Retreat
verdant estate, USA