Verti Music Hall

Berlin
Foto © Andreas Muhs
Foto © Andreas Muhs
Foto © Andreas Muhs
Foto © Andreas Muhs
Architekten
STUDIOFORMA
Standort
Berlin
Jahr
2018
Stockwerke
5–20 Stockwerke

The public area of the new VERTI MUSIC HALL, designed on behalf of the Anschutz Entertainment Group, gleams on the Mercedes-Benz-Platz in Berlin with a refreshed interior concept. The building has a music hall, a spacious public area including a premium area, terrace and an artists' floor. The leather furniture and building materials are reminiscent of a rough and urban-industrial design, which nevertheless appears warm due to the earth tones and the right lighting. The furniture and materials are reflected in the stunning staircase railing. More information and images at https://www.studioforma.ch/verti-music-hall

Dazugehörige Projekte

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Magazin

Andere Projekte von STUDIOFORMA

Villa Veyrier
Veyrier, Schweiz
Casa Vista
Lugano, Schweiz
Mansard Villa
Zurich, Schweiz
Contemporary Classical Mansion
Lake Geneva, Schweiz
Neo-Gothic Villa
Zurich, Schweiz
Hublot Global Boutique Concepts & Rollout
Gobal