Google European Engineering

 Terug naar projectenlijst
Locatie
Zurich, Zwitserland
Jaar
2007
Kosten
Undisclosed
Verhalen
Undisclosed
Size

Floor Area:  12`000 m2

Photos
Peter Würmli

The new Google Engineering Hub in Zurich is the largest Google Engineering Centre outside the US Headquarters in Mountain View. The office design is about functionality and flexibility in the personal workspace and choice and diversity in the community areas, creating an environment that holistically supports the Zooglers in their work and wellbeing.

The research undertaken by the architects ensured their efforts were sharply focused on aspects of the environment that mattered most to the Zoogler: in their working lives.

The completed Google building is a true reflection of a forward-thinking company that was prepared to adopt innovative approaches proposed by the architectural team to determine the optimal design concept to nurture the talent and creativity of their Zurich employees.

Andere projecten van Evolution Design

K.I.S.S.
Zurich, Zwitserland
Google Russia
Moscow, Rusland
Google Norway
Oslo, Noorwegen
Google Sweden
Stockholm, Zweden
Cocoon
Zurich, Zwitserland
Seewurfel
Zurich, Zwitserland