Boreal Working Space

Brussels, Belgium
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
© Yves Galvie for Conix Architects
Interior Designers
sophiegreen
Location
Brussels, Belgium
Year
2010
Client
Deka Immobilien GmbH / BNP Fortis Parisbas
Team
Conix Architects, Sophie Green (Interior Architect for CA), Vera Steuer (Project Architect for CA)

Project for Conix Architecs : entry hall renovation of an office building situated in the Brussels business area of the train station "Gare du Nord". A new concept for the entry hall was created; including a 40m² LED-screen as well as meeting rooms and cafeteria. In a second project phase, office spaces as well as a meeting room reception area for the new tenant were built.

2500 m²

Related Projects

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Housing and Kindergarten Fontanastrasse
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Housing Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Housing Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Housing Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Magazine

Other Projects by sophiegreen

M&J · House Renovation
Brussels, Belgium
Goethe Institut Libraries
Zagreb, Croatia
British Chamber of Commerce in Belgium
Brussels, Belgium
Maikäfersieldlung House
Munich
Limited Edition Rugs & 2Tec2
Hannover