Novo Nordisk Corporate Center

Bagsværd, Dänemark
Architekten
Henning Larsen
Jahr
2013

Novo Nordisk is a worldwide organization with offices in more than 77 countries. The global headquarters in Denmark is designed as an open gesture to colleagues around the world.
Novo Nordisk is synonymous with global leadership and innovation within the treatment of diabetes. The new Corporate Center is designed in a circular shape, which gives employees and management the feeling of being connected to their surroundings. A spiral staircase winds through the building, from the foyer at ground level to the executive offices at the top floor. A spectacular skylight allows views to the sky and casts natural daylight into the entire atrium space. Our choice of sustainable materials, mainly from Scandinavia, contributes to a healthy indoor climate and work environment. Located in a green park in the heart of the Novo Campus, the headquarters provides a distinctive, sustainable setting for the daily work of staff and management.

Dazugehörige Projekte

  • The Yas Hotel
    Asymptote Architecture
  • 166 Perry Street
    Asymptote Architecture
  • F & B Pavilion
    A*PT Architecture
  • A. E. Smith School Library
    A*PT Architecture
  • Camera Jewel House
    Tonkin Liu

Magazin

Andere Projekte von Henning Larsen

Ministry of Foreign Affairs in Riyadh
Riyadh, Saudi-Arabien
Scandinavian Golf Club
Farum, Dänemark
Campus Roskilde
Roskilde, Dänemark
The Opera in Copenhagen
Copenhagen, Dänemark
Umeå Art Museum
Umeå, Schweden
Umeå School of Architecture
Umeå, Schweden