Digital Transformation Centre of Schaeffler

Architekten
Evolution Design
Jahr
2019
Bauherrschaft
Schaeffler

Featuring vivid and vibrant interiors, the Digital Transformation Centre of German automotive and industrial supplier Schaeffler was conceived to help develop a more creative and agile mind-set in the company by providing a work environment that stimulates design thinking, promotes innovation and delivers a youthful energy to a long-established firm. The office is divided into three main areas that move from loud to quiet zones, enabling collaborative teamwork without interrupting more concentrated thinking.

Dazugehörige Projekte

  • Dorfspielplatz Berneck
    OePlan
  • Privatgarten G
    OePlan
  • Privatgarten D.
    OePlan
  • Canberra Central Parklands
    Oxigen
  • Oosteroever - Mixed development; residential use & commercial spaces
    CONIX RDBM Architects

Magazin

Andere Projekte von Evolution Design

Google European Engineering
Zurich, Schweiz
K.I.S.S.
Zurich, Schweiz
Google Russia
Moscow, Russland
Google Norway
Oslo, Norwegen
Google Sweden
Stockholm, Schweden
Cocoon
Zurich, Schweiz