Google European Engineering

 Zurück zur Projektliste
Standort
Zurich, Schweiz
Jahr
2007
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
Vertraulich
Size

Floor Area:  12`000 m2

Photos
Peter Würmli

The new Google Engineering Hub in Zurich is the largest Google Engineering Centre outside the US Headquarters in Mountain View. The office design is about functionality and flexibility in the personal workspace and choice and diversity in the community areas, creating an environment that holistically supports the Zooglers in their work and wellbeing.

The research undertaken by the architects ensured their efforts were sharply focused on aspects of the environment that mattered most to the Zoogler: in their working lives.

The completed Google building is a true reflection of a forward-thinking company that was prepared to adopt innovative approaches proposed by the architectural team to determine the optimal design concept to nurture the talent and creativity of their Zurich employees.

Andere Projekte von Evolution Design

K.I.S.S.
Zurich, Schweiz
Google Russia
Moscow, Russland
Google Norway
Oslo, Norwegen
Google Sweden
Stockholm, Schweden
Cocoon
Zurich, Schweiz
Seewurfel
Zurich, Schweiz